Fange Hende Utro

0
21

Ingen ønsker, at deres elskede kærlige op i en fremmed seng, men lad os være ærlige, det sker. Mere ofte end nogen vil gerne indrømme, jeg er sikker. Måske oftere end nogen andre, er selv klar over. Men i tilfælde af, at du er en mistænkelig person, helt intolerante over for upassende kærlighed anliggender (de fleste af os er) og ubarmhjertigt at forfølge nogle svar, ikke at bekymre sig – de er helt sikkert der. Det er blot er et spørgsmål om dygtighed og iver, der kræves på din del for at snyde din snyder, før hun ser det komme.

Casual Snyder vs. Kriminelle Snyder

Lad os gøre en forskel her, skal vi? Der er en alvorlig forskel mellem en dame, der handler ud midten af dansegulvet, mens under indflydelse af alt for mange malibu brise, og vilde bar kvinder, anstiftelse af problemer. En kvinde, der er følelsesmæssigt forvirret og fanget i den forkerte scenarie er som et sårbart barn på legepladsen, hun vil prøve at klatre, glide baglæns, selv hvis det virker dumt, blot fordi den blonde, smukke pige fortalte hende, at. Helt forskellig fra en hore gentagne gange) væk ugentlige episoder bag din røv.

Selvfølgelig, snyd er snyd, og nogle af os har en nul-tolerance-politik. Og hvis du har sidst været strandede på klipperne romantisk forstand – det har været hård sex her omkring, selv efter at have prøvet alle metode til at redde noget – du kan have grund til at undersøge. Så, hvis din partner jeg gik sniger sig hjem på en måde, der udløser din indre Hvad-Må-ikke-jeg-Ved alarm og du koger over med nysgerrighed og kommende vrede, tage en gander på Prøve-Alt-Venstre liste. Husk, at dette

liste aids mænd med at afdække de to typer af snydere. Når du har konstateret, at hun faktisk HAR snydt dig, at fastslå, hvor mange gange, hvor mange mænd. Din dame kan være mere eller mindre uskyldig, som du måske forventer.

Snyder Check Liste

Forberedelse: for at undgå At blive en paranoid røvhul som Robert Deniro i Raging Bull, hamrer rundt insistere din uskyldig kvinde er faldet fra graven, så sørg for at tjekke ind med dig selv først. Er din romantiske ansvar i takt? Hvis ikke, alt dette ståhej for ingenting. Vil du vide, efter at have læst om, hvor sandsynligt det er.

#1 Gør hun afværge hendes øjne under sex?

Hvis hun ikke kan bære at straight-står du i soveværelset, det er altid et tegn på alarm. Prøv at spørge hende, om hun er okay, hvorfor vil hun så ikke slappe af med dig? Hvis hun reagerer i en ulige defensiv måde, snapper tilbage for noget lignende, “Siden hvornår har du pleje hvordan jeg føler mig under sex?”, eller på et mærkeligt skyldig måde, henvender sig til dig, begrave sit ansigt i brystet og hulkende, “jeg er så ked af det,” så har hun helt sikkert fået noget hemmeligt at gå på.

#2 Gør hun ansigtet væk fra dig i forberedelse til søvn?

Ja, nogle af os er vægelsindet sveller og har bestemt måde at contorting vores organer for at få komfortabel. Men, når i elsker, alle af os har hensyn til den anden klump kød besætter vores seng – især de fleste kvinder. Så, hvis hver nat, hun synes at være at gøre en særlig indsats for ikke at krølle ind i dine arme eller tryk på fødder, hun er fysisk at manifestere sin indre følelse af isolation fra dig.

#3 Er hun pludselig blevet kold/stille?

Som en reaktion på, at skyld er der mange kvinder, lag på et alvorligt ansigt og nægte humor, glæde, lys-hearted drilleri og casual sex. Værst af alt, hun vil sandsynligvis lade, som om hun ikke handler anderledes på alle, når du spørger.

#4 Er pludselig vokset vildt kærlig/kærlig?

Nogle gange kvinder har lige re-til at indse, hvor meget de elsker deres mænd. Nogle gange. Andre gange, de reagerer på en klump af skyld i deres synder, er maver, der siger til dem “Brusebad ham med kærlighed at gøre op for det, og han vil aldrig vide det.” Selvfølgelig, hvis du er smart nok til at fornemme nogle overkompensation, der forekommer her, lad dig ikke narre! Har hendes gaffel over nogle svar.

#5 Gør hun reagere mindre end fantastisk at overstrømmende opmærksomhed og kærlighed?

Prøv bader HENDE med en lille hengivenhed og se, hvordan det messer. Hvis din kvinde har snydt dig, og har selv den mindste smule samvittighed, så vil hun være lidt sarte over for særlig opmærksomhed. Hun vil enten føler mig så skyldig over, at hun ønsker at unddrage sig den situation eller meget mistænkeligt, at du har fundet hende ud. Enten måde, vil du bemærke, det er ikke kvindens sædvanlige, glade reaktion på overskydende.

#6 vil hun enten til at være alene, med venner eller i selskab med venner, mens du med?

Ah, venner, hvad en stor distraktion fra nedrivning af en døende kærlighedsaffære, synes du ikke? Det gør hun. Hvis hun er ubehageligt at tackle de indlysende i et intimt problem, vil hun enten hoved til barer med sine homies, eller insistere på, at du både gå, som du dobbelt-date, at du deltager i sociale sammenkomster og gab sanseløst væk. Hvis hun skjuler noget, hun ikke ønsker at sidde sofaen-side venter på hende med at finde hende ud.

Ting at ALDRIG gøre i jagten på beviser

Hvis du har lidt af en hissende passer, fordi du har svaret ja til mindst et par af disse spørgsmål, kan du blive ved at gøre noget dumt. IKKE. Hvis du har lyst til at give din partner en fair chance, den eneste direkte ting at gøre, er at SPØRGE. Ved første, du kan komme op mod en million undskyldninger, adspredelser og modsætninger, men vil du vide, hvad du leder efter. Arbejde på det, indtil hun giver det til dig. Sidde med hende og se hende lige i øjnene, krævende, at hun holde øjenkontakt. Må ikke vises mere og mere vred eller hun vil i stigende grad viger tilbage for i en tavs, ubrugelig tilstand af frygt. Bare bevare udseendet af et køligt hoved og bede en upartisk, velartikulerede spørgsmål. Til sidst, hun vil knække.

Må ikke gøre disse ting, i stedet

Læs hendes Facebook-indbakke:

Hvis du finder ud af, at hun er snyd med rifling gennem hendes elektroniske skuffer, der ikke kun vil du have en lidet skøn opdagelse, vil du også have en chance for at udbedre skaderne. Fordi, en eller anden måde, vil du før tilgive en kvinde snydes, end hun vil tilgive dig for at have forhindret hendes privatliv.

Spørg hendes venner:

Venner fortælle venner. Perioden. Bottom line. Kvinder er afhængige af hinanden og fortæller om fn-delbar oplysninger. Hvis du, mens gribe efter strå, kan du bryde ned og beslutter at spørge sin ven, hvad F sker, vil du kun være at advare din kvinde via sin vens højt munden. Nu er din kvinde vil have den fordel, at vide, at du på hende, og vil være bedre til at forberede sig til forhør.

Gøre Beskyldninger:

I børnehaven, vi blev lært, at for at gøre beskyldninger, der er temmelig meget det svarer til mord. Med kvinder, det er selvmord. Især hvis hun er skyldig, en kvinde vil syde og vride sig inde, når tiltalte og forsøge at afskrive denne anklage, som din ulækkert manglende tillid til hende. Det vil give hende et tusinde måder til at omstille den samtale, og i tilfælde af, at hun er uskyldig, tusind undskyldninger for at forlade dig. Og jeg mener helvede, hvis dette forhold kommer til at ende nu, at du i det mindste nødt til at være den der får at få fat i og smække nogle porcelæn retter.

Ved