Fange Henne Juks

0
12

Ingen ønsker deres elskede kjærlig opp en fremmed seng, men la oss være ærlige, det skjer. Oftere enn noen ønsker å innrømme, jeg er sikker. Kanskje oftere enn noen er selv klar. Men i tilfelle at du er en mistenkelig person, helt intolerante av upassende kjærlighetsforhold (de fleste av oss er) og nådeløst forfølge noen svar, for ikke å bekymre deg – de er absolutt der. Det er bare et spørsmål om klokskap og iver som er nødvendig på din del for å ut-cheat din juksemaker før hun ser på det som kommer.

Uformell Juksemaker vs. Kriminell Juksemaker

La oss gjøre en forskjell her, skal vi? Det er en alvorlig forskjellen mellom en dame som handler ut mid-dansegulvet mens under påvirkning av for mange malibu brisen og wild bar kvinner oppmuntre til trøbbel. En kvinne som er følelsesmessig forvirret og fanget i feil scenario er som en sårbar baby på lekeplass – hun vil prøve å klatre som kan skyves bakover selv om det virker dumt, rett og slett fordi den blonde, vakre jenta fortalte henne. Helt annerledes fra a hore gjentatte ganger stashing unna ukentlige episoder bak deg i ræva.

Selvfølgelig, juks er juks, og noen av oss har en null-toleranse policy. Og hvis du har i det siste vært strandet på the rocks romantisk, noe som betyr – det har vært grove rundt her, selv etter å ha prøvd hver eneste metoden for innsamling noe – du kan ha grunn til å undersøke. Så, hvis din partner ashamedly sniker seg hjem på en måte som utløser din indre Hva-ikke-jeg-Vet-alarm og du koker over med nysgjerrighet og kommer raseri, ta en gasse på Prøve-Alt-Venstre-listen. Husk at dette

listen aids menn i forhold til å avdekke begge typer av bedragere. Når du har fastslått at hun faktisk HAR jukset på deg, fastsette hvor mange ganger, hvor mange menn. Dame kan være mer eller mindre uskyldige som du kanskje forventer.

Juksemaker Sjekk Listen

Klargjøring: for å unngå Å bli en paranoid rasshøl som Robert Deniro i Raging Bull, hamrer rundt insistere på din uskyldig kvinne har falt fra graven, sørg for å sjekke med deg selv først. Er romantisk ansvar i takt? Hvis ikke, alt dette hoopla kan være for ingenting. Du vet, etter å ha lest på, hvor sannsynlig det er.

#1 Ikke hun avverge øynene hennes under sex?

Hvis hun ikke orker å rette ansikt deg i soverommet, det er alltid et tegn på alarm. Prøv å spørre henne om hun er ok, hvorfor ikke vil hun slappe av med deg? Hvis hun reagerer på en merkelig defensiv måte, knipser tilbake noe sånt som, “Siden når hadde du bryr seg hvordan jeg føler meg under sex?” eller i en merkelig skyldig måte, og slår til deg, å begrave ansiktet i brystet og gråt, “jeg er så lei for det,” så er hun sikkert fått noe hemmelig som skjer.

#2 står hun ansikt bort fra deg i forberedelse for søvn?

Ja, noen av oss er ustadig sviller og har bestemt måte contorting våre organer for å bli komfortabel. Men, når du er i kjærlighet, alle av oss ha omtanke for andre klump av kjøtt som opptar vår seng – spesielt på de fleste kvinner. Så, hvis hver kveld, hun synes å være å gjøre spesielle anstrengelser for ikke å krype inn i armene dine eller trykk på føttene, hun er fysisk manifestasjon av hennes indre følelse av isolasjon fra deg.

#3 Har hun plutselig blitt kald/rolig?

Som en reaksjon på skyldfølelse, mange kvinner lag på en alvorlig ansikt og nekte humor, glede, lys-hearted erting og tilfeldig sex. Verst av alt, vil hun mest sannsynlig late som om hun ikke opptrer nifs i det hele tatt når du spør.

#4 Har plutselig vokst crazily hengiven/kjærlig?

Noen ganger kvinner bare re-innser hvor mye de elsker sine menn. Noen ganger. Andre ganger, de reagerer på en klump av skyld i deres synder er magen som sier til dem “Dusj ham med kjærlighet å gjøre opp for det, og han vil aldri få vite det.” Selvfølgelig, hvis du er smart nok til å forstand noen overkompensasjon som oppstår her, ikke bli lurt! Har henne gaffel over noen svar.

#5 Ikke hun svare mindre enn fantastisk å overfylte oppmerksomhet og kjærlighet?

Prøv dusjet HENNE med litt omtanke og se hvordan det messer. Hvis kvinnen har jukset på deg og har selv den minste bit av samvittighet, hun vil være litt pysete om spesiell oppmerksomhet. Hun kommer enten til å føle seg så skyldige som hun ønsker å unngå den situasjonen eller veldig mistenkelig at du har funnet henne ut. Uansett, vil du merke at det ikke er kvinnen som er vanlig, spent på svar for å overflødig.

#6 Har hun vil enten være alene, med venner eller i selskap med venner mens du med deg?

Ah, venner, hva en stor distraksjon fra riving av en døende kjærlighet, tror du ikke? Hun gjør. Hvis hun er ubehagelig å ta opp den opplagte i en intim problem, hun kommer enten til å dra til barer med sine homies eller insistere på at du både gå, at du dobbel dato, at du deltar i sosiale sammenkomster og gab sanseløse unna. Hvis hun skjuler noe, har hun ikke lyst til å sitte rundt sofaen-side i vente for henne å finne henne ut.

Ting å ALDRI gjøre i jakten på bevis

Hvis du har litt av en hissy passer, fordi du har svart ja på minst et par av disse spørsmålene, kan det være i ferd med å gjøre noe dumt. IKKE GJØR DET. Hvis du har noen ønsker å gi din partner en fair sjanse, bare direkte tingen å gjøre er å BE. Ved første, kan du komme opp mot en million unnskyldninger, avledninger og motsetninger, men du vet hva du er ute etter. Arbeid på det, før hun gir det til deg. Sit henne ned og ser henne rett inn i øynene, med påstand om at hun opprettholder øyekontakt. Ikke synes i stadig større grad sint eller hun vil stadig krympe tilbake til en stille, ubrukelig tilstand av frykt. Bare opprettholde utseendet av en kul i hodet og spør even-handed, godt formulerte spørsmål. Til slutt, hun vil sprekke.

Ikke gjør disse ting i stedet

Les hennes Facebook-innboks:

Hvis du finner ut at hun er utro ved å zappe gjennom hennes elektronisk skuffer, ikke bare vil du ha en behager discovery, vil du også ha mulighet til å reparere skaden. Fordi, det er noe du vil før tilgi en kvinne for juks enn hun vil tilgi deg for trenerer hennes privatliv.

Spør henne venner:

Venner forteller venner. Perioden. Nederste linje. Kvinner er avhengige av hverandre, og den ble fortalt av en ikke-delbar informasjon. Hvis du, etter å fatte i sugerør, du bryter ned og bestemmer seg for å be henne venn hva F er det som skjer, du vil bare være å varsle din kvinne via hennes venn høyt munnen. Nå din kvinne vil ha fordelen av å vite at du er på henne, og vil bedre å forberede seg for avhør.

Gjør Beskyldninger:

I barnehagen har vi lært at å gjøre beskyldninger er ganske mye det tilsvarende for drap. Med kvinner, er det selvmord. Spesielt hvis hun er skyldig, en kvinne vil koke og writhe inne når tiltalte og prøv å skrive ut denne anklagen som ekkelt mangel på tillit i henne. Det vil gi henne en tusen måter å viderekoble samtalen og, i tilfelle av at hun er uskyldig, tusen unnskyldninger for å forlate deg. Og jeg mener helvete, hvis dette forholdet kommer til å ende nå, kan du i det minste fått til å være den som får deg til å ta og slam noen porselen retter.

Av