Hvordan du skal Kjøre i Dårlig Vær

0
12

Dette har vært en vinter av rare og stygge været. Snø i Dallas, men ingen for Ol, WTF? Nå, Nordvest er å bli dumpet på i fjellene, mens østkysten er å forberede for en annen kraftig storm, denne gangen regn og sannsynlighet for flom. Uansett hva du kan oppleve, du bør være forberedt på det, og som har evnen til å håndtere kjøretøyet i skitne, stygge været. Sjekk ut noen av tipsene nedenfor for å bo trygt på veiene.

Unngå det

Selvfølgelig er den mest sikker måte å avverge en vær-relaterte ulykker er avholdenhet, bare ikke kjøre i det. Men, ofte er upraktisk og andre metoder må brukes for å unngå graviditet, eh…en krasj. Hvis du må kjøre, holde seg til veier med en god mengde trafikk. Selv om du vil være rundt flere potensielle mål, gaten vil trolig være pløyd eller slipes eller stående vann, og dermed tryggere å kjøre. Også, gi deg selv litt tid for byen ansatte til å rydde bort vær. Dette vil tillate deg tid til å vurdere en, hvis du faktisk trenger å kjøre bil, og to, hvis du er forberedt med elementer som en emergency kit i bilen, kjeder, flairs, etc.

Flytt forsiktig

Ok, så det er bestemors 90., og du må komme over byen, eller over passet. Når du er på veien, unngå brå bevegelser. Når du treffer din bremser, gjør det forsiktig så du ikke låse opp dekkene. Hvis det ikke skjer, slipper bremsene og la hjulene til å gripe igjen. På samme token, akselerer sakte slik at dekkene kan ta noen grep. I hovedsak, din normal herky-jerky whiplash stil med å lede veien ikke vil fly i disse forholdene. Også, vite hvilke områder som er utsatt for å bli farlig, som broer eller andre utsatte deler av kjørebanen, og forventer å finne dem verre.

Gå sakte

Lignende til det siste punktet du trenger for å unngå fart. Faktisk, fartsgrensen er sannsynligvis for rask i mange situasjoner, så ta det med ro. Også, kontrollere road rage og ikke bakluken. Du må gi deg selv tid til å bryte. Sjåføren foran deg vil også være svært takknemlig og mindre sannsynlighet for å bremse hardt ut av trass og ødelegge begge dagene. I tillegg, hvis du finner deg selv festet bak en rekke skrevne eller veien rengjøring/rydding bilen, bare nyt turen. Operatøren av 3 tonn stål boksen som ville krølle din Honda-uten å legge merke til er overraskende dårlig perifer synlighet. Også, han er å gjøre veien bedre for deg, så like irriterende som den sakte fart kan være, er det bedre å nyte radio og faktisk med å nå dine mål.

Flytte trygt

Når du kjemper uvillig forhold, kan du støte på et lysbilde. Den verste reaksjonen i dette tilfellet er å miste besinnelsen. Hvis du holde vettet om deg, forhåpentligvis vil du husker noen av disse tipsene. Først, fjern foten fra gasspedalen. Hvis bakhjulene er skrens, styre i den retningen du vil den fremre hjulene til å gå. Så, hvis din bakhjulene sklir venstre, styre venstre. Hvis du over riktig, forsiktig styre tilbake i motsatt retning. Unngå Tommy Boy-som manøvrering og du bør holde deg på riktig side av veien. Sørg for å trykke på bremsene hvis du ikke har ABS. I ditt tilfelle forhjulene er glidende, vente med å styre umiddelbart. La hjulene få trekkraft i deres sidelengs bevegelse, og deretter styre i den retningen du ønsker å gå og forsiktig begynner å akselerere igjen. Det kan føles feil, som å la dine kjæreste vinne, men stol på oss, det er vitenskap.

Ta med en spade

Så, du ble sittende fast, hva nå? Ikke sitte der, lå på gass og la dekkene kontinuerlig spinn, klikker du bare grave deg dypere. Ta deg en pust og undersøke situasjonen. Hvis din i snø, flytte dekk side til side for å tømme den ut av veien. Enda bedre, hvis du ikke tankene å komme utenfor bilen din, og du har en spade, grave en vei for deg selv. Så lenge du er der ute, bør du vurdere å legge ned noen trekkraft. Åpenbart, sand ville være flott, men i tilfelle du ikke bære en bøtte med den i bagasjerommet, improvisere. Hvis du kommer hjem fra butikken, kan du ha alle sorter trekkraft lage gjenstander, som kitty kullet, for eksempel. Et annet alternativ er å gynge bilen og/eller flytte frem og tilbake (stasjon og omvendt) til du fri deg selv eller hjelpe dekk finne grep. Behandle hurtigvalg som en kvinne du er forførende, for mye eller for lite, og de tilbyr er av. Du må føle deg ut sweet spot.

Øvelse gjør mester

Selvfølgelig, er den beste måten å håndtere dårlige kjøreforhold er å øve. Når det blir en slags stygg utenfor, men det er ikke farlig å kjøre rundt, finne en fin åpen, ikke-klarerte plass, som en ledig parkeringsplass, og har på det. Tvinge kjøretøyet til å skyve rundt og prøve å få ut av det. Traff en dam for å forstå hva hydroplaning”, føles det som. Vil du bygge dine ferdigheter og ha massevis av moro. Trolig den mest underholdende “arbeid” du noensinne vil gjøre.

Av