Hvordan til at Køre i Dårligt Vejr

0
14

Dette har været en vinter mærkelige og ubehagelige vejr. Sne i Dallas, men ingen til Ol, WTF? Nu, i det Nordvestlige bliver dumpet på i bjergene, mens østkysten er ved at forberede til en anden voldsomme storm, denne gang regn og sandsynlighed for oversvømmelser. Uanset, hvad du kan opleve, du bør være forberedt på det, og det omfatter evnen til at håndtere din bil i snavsede, ubehagelige vejr. Tjek nogle tips nedenfor for at bo sikkert på vejene.

Undgå det

Selvfølgelig, den mest sikre måde at undgå en vejr-relateret ulykke er afholdenhed, bare ikke køre i den. Men, ofte, det er upraktisk, og andre metoder, der skal anvendes til at undgå graviditet, er…et nedbrud. Hvis du skal køre, så hold dig til veje med en god mængde af trafik. Selv om du vil være omkring flere potentielle mål, på gaden, vil sandsynligvis blive pløjet eller slebet eller fri for stående vand, og dermed sikrere at køre. Også, giver dig selv tid for byens arbejdere til at rydde væk vejret. Dette vil give dig mulighed for et øjeblik at overveje, hvis du rent faktisk har brug for at køre, og to, hvis du er parat med emner som en nødsituation kit i din bil, kæder, flairs, osv.

Flyt forsigtigt

Okay, så det er mormors 90, og du skal komme på tværs af byen, eller over passet. Når det er på vej, undgå pludselige bevægelser. Når du rammer dine bremser, skal du gøre det forsigtigt, så du ikke låser dine dæk. Hvis det sker, skal du slippe bremsen og lade dine hjul og greb igen. På samme måde, accelerere langsomt, så dine dæk kan få fat i nogle trækkraft. I det væsentlige, din normale herky-jerky piskesmæld stil som chef for vej, vil ikke flyve i disse betingelser. Også vide, hvilke områder der er tilbøjelige til at være farlige, ligesom broer eller andre udsatte stykker af kørebanen, og forventer dem til at værre.

Bevæge sig langsomt

Magen til det sidste punkt, du har brug for for at undgå overskridelse af tilladt hastighed. I virkeligheden, hastighedsgrænsen er nok for hurtigt i mange situationer, så tag det roligt. Også styre din road rage og ikke bagklappen. Du skal give dig selv tid til at bryde. Føreren foran vil du også være meget anerkendende og mindre tilbøjelige til at bremse hårdt ud af trods og ødelægge både dine dage. Desuden, hvis du finde dig selv i klemme bag en sneplov eller road rengøring/afhjælpning af køretøjet, og bare nyde turen. Operatøren af 3 ton stål boks, der ville krølle din Honda uden at lægge mærke til er overraskende dårlig synlighed perifere. Også, han er ved at lave vejen bedre for dig, så lige så irriterende, som en langsom hastighed kan være, at du er bedre nyder radio-og rent faktisk nå frem til din destination.

Bevæge sig trygt

Når du kæmper imod betingelser, du kan støde på et dias. Den værste reaktion, i dette scenario, er at miste din cool. Hvis du kan holde hovedet koldt om dig, og forhåbentlig vil du huske nogle af disse tips. Første, fjern foden fra speederen. Hvis din bageste hjul er udskridning, styre i den retning du ønsker den forreste hjul til at gå. Så, hvis din bageste hjul er ved at glide til venstre, styre til venstre. Hvis du over korrekt, skal du forsigtigt styre tilbage den modsatte retning. Undgå Tommy Boy-som manøvrering og du bør holde sig på den rigtige side af vejen. Sørg for at trykke på dine bremser, hvis du ikke har ABS. I tilfælde af at dit forreste hjul er glidende, vente til at styre med det samme. Lad hjulene få trækkraft i deres sidelæns bevægelse, og derefter styre i den retning du ønsker at gå, og forsigtigt begynder at accelerere igen. Det kan føles forkert, som at lade din kæreste vinde, men tro os, det er videnskab.

Medbring en skovl

Så, fik du sidder fast, hvad nu? Du skal ikke sidde der, lå på gas og lad dine dæk løbende spin, og du er kun grave dig dybere. Tag en dyb indånding og undersøge situationen. Hvis din i sne, flytte dine dæk side til side for at rydde det af vejen. Bedre endnu, hvis du ikke har noget imod at få uden din bil, og du har en skovl, og grave en vej for dig selv. Så længe du er der ude, kan du overveje at fastlægge nogle trækkraft. Det er klart, nogle sand ville være fantastisk, men i tilfælde af at du ikke bære en spand af det i din kuffert, improvisere. Hvis du kommer hjem fra supermarkedet, så du kan have alle mulige trækkraft for at skabe elementer, som kitty strøelse, for eksempel. En anden mulighed er at rock køretøjet og/eller flytte frem og tilbage (kørsel og omvendt), indtil du fri dig selv eller hjælpe dækkene finde greb. Behandling af speederen som en kvinder, du er forførende, for meget eller for lidt, og den aftale er slukket. Du skal føle dig ud sweet spot.

Øvelse gør mester

Selvfølgelig, den bedste måde at beskæftige sig med dårlige vejforhold, er at praktisere. Når det bliver form af grimme udenfor, men det er ikke farligt at køre rundt, finde en dejlig åben, uncleared rum, som en ledig parkeringsplads, og har på det. Tvinge bilen til at glide rundt og forsøge at komme ud af det. Rammer en vandpyt at forstå, hvad aquaplaning føles. Vil du opbygge dine færdigheder og har en ton af sjov. Nok den mest underholdende “arbejde”, du nogensinde vil gøre.

Ved